Υποψηφιότητα Μιχάλη Μιχαλακόπουλου

Μιχάλης Μιχαλακόπουλος

Δημόσιος Υπάλληλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας

Είναι απόφοιτος του Λυκείου της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά (1981).Έχει βραβευθεί σε πανελλήνιο διαγωνισμό έκθεσης με θέμα την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολόγων, Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών, ΤΕΙ Αθήνας και του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π. με ειδικότητα Μηχανικός Διοίκησης Παραγωγής.

Έχει τους κάτωθι μεταπτυχιακούς τίτλους:

1. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (2007):
Τίτλος: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Διασφάλιση Ποιότητας.

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – EΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (Ε.Μ.Π.) (2004):
Τίτλος:ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

Έχει παρακολουθήσει δεκάδες πιστοποιημένα σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσης και σεμινάρια εξειδίκευσης σε διάφορους φορείς και ινστιτούτα.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα για διάφορα θέματα όπως marketing, management, e-CRM, καθώς και τεχνικές εκθέσεις και μελέτες σε διάφορα διεθνή περιοδικά. Επίσης έχει υποβάλλει ανακοινώσεις και έχει συμμετάσχει και πραγματοποιήσει εισηγήσεις σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Έχει συνδράμει στη συγγραφή βιβλίου με τίτλο:
«Ηλεκτρονική Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (eCRM): Παρούσα Κατάσταση και Αναδυόμενες Τάσεις στην Ελληνική Αγορά», το οποίο διανέμεται ως σύγγραμμα στο μάθημα του «Ηλεκτρονικού Εμπορίου» στους φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ), του ΟΠΑ.

Από το 1989 έως το 1995 διατηρούσε ατομική επιχείρηση (βιοτεχνία) με αντικείμενο μηχανουργικές εργασίες.
Επίσης από το 1989 έως το 1990 εργάσθηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (Ε.Α.Β. Α.Ε.) με την ιδιότητα του Επιθεωρητή Ποιοτικού Ελέγχου Ελασματουργείου – Μηχανουργείου σε ευρωπαϊκά προγράμματα και πρόγραμμα F-16.
Επίσης έχει εργασθεί για μικρά χρονικά διαστήματα στις εταιρείες Johnson&Johnson και Χαλυβουργική.

Υπηρετεί στο Εθνικό Τυπογραφείο, στη Διεύθυνση ΣΤ΄ Τεχνικών Υπηρεσιών ως προϊστάμενος του τμήματος Τεχνολογικών Εφαρμογών – Μελετών.