Υποψηφιότητα Χρήστου Πατσατζόγλου

Χρήστος Πατσατζόγλου

Προπονητής – π. Διεθνής ποδοσφαιριστής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας

Παιδί της αλάνας. Με ελεύθερο, ασυμβίβαστο πνεύμα. Μεγαλωμένος στα δύσκολα. Σκληραγωγημένος αλλά και με ευαισθησίες. Έμαθε να κλοτσάει την μπάλα στα χώματα της Αγίας Βαρβάρας. Εκεί τον εντόπισαν, κάπου στα μέσα των 90s, οι άνθρωποι της Αγίας Ελεούσας, που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Ήταν μόλις 13 ετών.

Το αστέρι του έλαμψε αμέσως. Γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο με το τσαγανό και το θράσος της αλάνας αλλά και με μοναδική ωριμότητα. Έπαιζε λες κι ήταν γεννημένος επαγγελματίας. Κι όμως δεν είχε τελειώσει ακόμη το Γυμνάσιο…

Η εξέλιξή του στο ποδόσφαιρο υπήρξε τρομακτική. Στα 14 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της Αγίας Ελεούσας και στα 15 ήρθε η πρώτη κλήση στην Εθνική Νέων. Μόλις στα 16 ακολούθησε η πρώτη μεγάλη μεταγραφή στην Ξάνθη, ομάδα της Α’ Εθνικής. Και προτού κλείσει τα 20 ήρθε η εκτόξευση στον Ολυμπιακό.

Το 2009, έπειτα από εννέα χρόνια στον Ολυμπιακό, αναζήτησε νέα ποδοσφαιρική στέγη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια Λευκωσίας. Έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπήρξε διεθνής με την εθνική Ελλάδας και συμμετείχε στα προκριματικά του Euro 2004, Έλαβε μέρος επίσης στα τελικά του Euro 2008 και στο Μουντιάλ 2010.

Σήμερα συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής ομάδας της πόλης μας Α.Ο. Κεραυνός από τη θέση του προπονητή.